top of page
Leaves Shadow
IMG_0252_edited_edited.png

1.

Vrijblijvend oriënterend gesprek en werkbezoek

2.

Maken van een voorontwerp

3.

Definitief ontwerp & prijsofferte

4.

Beplantingsplan met eventueel verlichtingsplan

5.

Onderhoud van uw tuin

VRIJBLIJVEND ORIËNTEREND GESPREK EN WERKBEZOEK

In een tuin moet alles kloppen, het gevoel is alles. De belangrijkste leidraad zijn uw persoonlijke smaak en beleving. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en noden in kaart te brengen. In een oriënterend gesprek zullen we allereerst zo veel mogelijk belangrijke elementen inventariseren. Vervolgens doen we een rondleiding ter plaatse, op deze manier ervaren wij de sfeer van de omgeving, een belangrijke factor die ook meespeelt in het ontwerp van uw tuin. Er worden ook maten genomen en enkele foto's van de huidige toestand.

MAKEN VAN EEN VOORONTWERP

Nadat de wensen en de noden werden vastgesteld, kunnen we beginnen met het ontwerpproces: Het voorontwerp. We zoeken altijd een balans tussen het esthetische en het praktische. Door de combinatie van kwaliteitsvolle materialen en met zorg gekozen beplanting begint het voorontwerp stilaan vorm te krijgen. Uiteraard zijn u wensen nog steeds de leidraad voor dit ontwerp.

We zullen dit voorlopig ontwerp aan u presenteren tijdens een tweede ontmoeting. Op basis van uw feedback kan dit ontwerp nog aangepast worden, alvorens we de volgende stap in de richting van uw nieuwe tuincreatie zetten: Het definitief ontwerp.

DEFINITIEF ONTWERP & PRIJSOFFERTE

Na het aangepaste voorlopig ontwerp, kunnen we aan de slag met het definitieve ontwerp. Dit is eigenlijk het uitwerken van het complete project waarin alle elementen terug komen. De verhardingen, de belijning,  beplanting en technische details zullen allen worden uitgewerkt. Met dit plan werken we de prijsofferte uit.

De offerte omvat alle kosten die gemaakt zullen worden bij het realiseren van het tuinproject. Op deze manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

We hechten veel waarde aan een duidelijke en open communicatie met onze klanten, op deze manier wordt een offerte opgesteld waarover beide partijen tevreden zijn.

pool 2.jpg
verlichting .jpg

PLANTPLAN MET ELK

VERLICHTINGSPLAN

Het beplantingsplan is een overzicht van alle bomen, struiken, bloemen en heggen die geplaatst gaan worden. Een goed plantplan zal een tuin maken of breken.

Wij zijn op zoek naar een mooie compositie, uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Er wordt met allerlei factoren rekening gehouden, zoals kleur, standplaats en bloeitijden, maar ook hoeveel tijd en geld de klant wil investeren in de toekomst. Zo zorgen wij ervoor dat u de komende jaren kunt genieten van een originele, sfeervolle tuin.

Een lichtplan is ook een essentieel onderdeel, zodat de vormgeving van een tuin kan worden versterkt. Belangrijk is natuurlijk dat een tuin een bepaalde rust uitstraalt, waar het ook 's avonds prettig vertoeven is met goede verlichting.

ONDERHOUD VAN UW TUIN

Een tuin is leven en is dus nooit helemaal af. Natuurlijke elementen zoals bomen, struiken en ander groen zijn constant in ontwikkeling. Een strak gesnoeide haag, goede bemesting of een mooie bloei versterken het karakter van een tuin. Het is daarom erg belangrijk dat een tuin goed onderhouden wordt.

 

Of het nu gaat om een ​​stadstuin, landelijke tuin of bedrijventerrein, wij nemen deze klus graag voor je over. Wij onderhouden uw tuin en buitenruimte met passie en respect, altijd in open communicatie met de klant.

bottom of page